Reklama
 
Blog | Vlastimil Marek

Desatero předpokladů

Desatero předpokladů na cestě ke skutečnému ženství. Protože nejen já, ale celá společnost potřebuje duchovní ženy jako sůl, a marně je (ji) hledám(e), a protože potkávám a slýchám většinou jen o těch, které začínají, nebo o těch, které sice třeba léta pracují na poli cest k duchovnosti, ale okolnosti je donutily chovat se a jednat (a řídit své podnikání a životy) mužskými způsoby ("nosí kalhoty", aby v téhle maskulinní společnosti prorazily a cokoliv prosadily), tak tímto "desaterem" činím to, co v oblasti jiné hudby, tibetských mís, alikvotů nebo přirozených porodů: snažím se naznačit, jak by ty jinak (dokonale žensky) myslicí a reagující Ženy bylo možno dlouhodobě vychovat.

 

  

Dokonale ženská (zdravá, intuitivní, přijímající a konejšivá) osobnost Ženy

 

by měla

Reklama

  

1) být přirozeně a orgasmicky porozena (po chtěném a maminkou prozpívaném těhotenství), protože jen tak je v děťátku optimálně nastartováno zdraví a štěstí na celý život.

 

2) být v průběhu dětství jen chválena (a vychovávána v přírodě na venkově u lesa). Do sedmi let by tak mohla být hotova její pevná a zdravá emoční struktura na celý život.

 

3) být učena a vzdělávána jen hrou (nejlépe v nějaké variantě waldorfské či jiné alternativní školy, kde se nespěchá), protože jen tak se dítě skutečně naučí jak učit, tak prohrávat (a růst zkušenostmi),

 

a za 4) být učena matematice, ale i meditaci přímo zkušenými babičkami, nebo z učebnic psaných ženami (ženský mozek je jiný, ale pokud není zablokován, stejně výkonný jako mužský).

 

5) první menstruaci oslavit s rodinu a kamarádkami, protože to nastavuje pozitivní vztah ženy ke svému tělu a k mateřství, a tedy i k sexu (a bezproblémovému početí  a těhotenství),

 

a za 6) pubertu prožít v bezpečné atmosféře docenění, že se jí přestavuje mozek (dívka netuší,

co se s ní děje, a čím tolerantnější bude její okolí, tím snadnější puberta a pozitivnější průběh).

 

7) už od školy vědět o možnostech jak zvládnout emoce a o rozdílech mezi ženou a mužem a o nebezpečí (především televizní a lživé časopisecké) reklamy, které hemisférově propojenější mozek ženy nedokáže odolat.

 

8) už od školy vědět o výhodách pozitivního myšlení a o nutnosti předporodní přípravy, a své chtěné těhotenství celé zpívat (třeba mantry, opěvující budoucí pozitivní vlastnosti svého děťátka) a užívat si. Pozitivní psychika těhotné je alfou a omegou optimálního vývoje dítěte a zdravého přirozeného porodu.

 

9) využít umění meditace a komunikovat se svým ještě nenarozeným děťátkem. Celé období těhotenství totiž může být dokonalou meditací a léčivými lázněmi (kmenové buňky děťátka léčí i dlouhodobé zdravotní potíže rodičky).

  

10) porodit přirozeně, v malém porodním domě nebo doma, nejlépe jen ve společnosti duly či pojišťovnou placené porodní asistentky (počet komplikací u porodu roste s počtem přítomných osob), nejlépe orgasmicky. A dále viz výše, znovu od bodu 1)