Reklama
 
Blog | Vlastimil Marek

V dubnu (hubnu)

Kromě toho. že si hned počátkem apríla půjdu zakonverzovat s americkými dámami do jedné české čajovny, opět si nechat promačkat nohy a páteř Julkem Patakym, a promluvit s čtenářem (nejen) mých blogů na téma jak sestavit rozhovor na internet, aby propagoval mé poslední vlastním nákladem vydané knihy, ale nebyla to PR reklama, se opět budu scházet s hledači duchovna, předám recenzní výtisky Trhliny v realitě potenciálním recenzentům, a užiji si koncertu anglických šamanů Carolyn Hillyer a Nigela Shawa v Akropoli (9. 4. v 19:30) a budu aktivní i pro jiné zájemce.

Ve středu 8. dubna pustím od 19:00 unikátní nahrávky duchovního zpěvu jiných kultur v rámci pořadu Hudbou k duši v unikátním prostředí Galerie Cesty ke světlu, Zakouřilova 9, Praha 4, relativně kousek od metra Chodov.

 

V sobota 11. dubna, v klubu Rybanaruby, kousek od metra Jiřího z Poděbrad, povedu celodenní seminář Hudba jinak s tibetskými mísami, alikvotním zpěvem, bubnováním na džembe a poslechem nahrávek, které povznášejí. (10-18, od 20 společný koncert, info www.rybanaruby.cz) . Možná přijde popovídat a zahrát i Nigel Shaw.

Reklama

 

Ve čtvrtek 16. dubna jedu nočním vlakem do Košic, kde budu mít v pátek 17. apríla v rámci Dnů zdraví přednášku Každá maminka je Mozart (17:30) a v sobotu 18. apríla pohovořím a rozezpívám na téma Zázrak lidského hlasu (14:45), viz program na http://regeneracnecentrum.sk/index.php?menu=12

 

21.dubna si sednu do zazenu a poté aktivním zenovým buddhistům povyprávím o začátcích zenového buddhismu v Čechách řadu veselých ale i duchovních příhod z cestování do Polska a Japonska a sezení po různých konspiračních místech v dobách totality.

 

25. dubna se budu po druhé věnovat místním terapeutům v Tuchořicích (už jsem tam jednou byl, naučil je základy alikvotního zpěvu a bubnování, a pokud trénovali, popojedem…)

 

27. dubna natočím v Českém rozhlase, stanici Vltava, další čtyři své pořady Oaza (10. 5. ve 23:15 pustím nahrávky s Devou Premal, protože ta 14.května vystoupí se svým hudebním partnerem Mitenem v Hudebním divadle Karlín, pořádá Maitrea.viz www.maitrea.cz).

 

A to už budeme v květnu, kdy se v kině Perštýn opět bude v týdnu 18. – 23. 5. konat Světový týden respektu  k porodu (ve čtvrtek 21. 5. pohovořím na téma Porod jako základ celoživotního zdraví a štěstí, v pátek budu číst ze své knihy Hlásím se o Nobelovu cenu a besedovat s těmi ženami, které to unesou).

 

Ještě předtím promluvím k ženám v Havlíčkově Brodě (Mateřské centrum Zvoneček, 19. 5. od 15:00, zvoneč[email protected]) a další den v Pelhřimově.

 

Koncem téhož týdne se na výstavišti v Praze bude konat další ročník mega akce Esoterika, já tam představím svou duchovní knihu Trhlina v realitě, na půlhodinku rozezpívám dav, unavený z přednášek, a v neděli  budu přednášet na téma Ženy a porody.