Reklama
 
Blog | Vlastimil Marek

Cyklus přednášek

v centru Prahy: zvu k poslechu zcela jiných informací o zcela jiné, ale o to působivější hudbě, včetně unikátních ukázek, které jste nikdy neslyšeli. Nepropásněte příležitost, hned tak se to nezopakuje.

Maitrea, Týnská ulička 6, Praha 1, uvádí jednou měsíčně, vždy úterý od 19:00 – 22:00 inspirativní a zážitkový cyklus přednášek plných třeskutých informací s hudebními ukázkami: 

Vlastimil Marek – VESMÍR LADÍ

 23. září 2008: Tajné dějiny hudby 

Reklama

aneb co všechno nám o hudbě neřekli. Ukázky nejstarších nástrojů, šamanů, první hudby new age aj. Oko hledá – ucho nalézá. 

21. října 2008: Hlas, duchovnost a hudba

 

Zvuk léčí, každá buňka zpívá. Duchovnost existuje a léčí. Každý máme v krku šaman a léčitele. Uvolnění hlasu = uvolnění emočních bloků. Další metody a nahrávky, které harmonizují.

 

25. listopadu 2008: Proč (etnická) hudba funguje?

Základy a zásady vlivu hudby na tělo a mysl člověka. Ukázky původní hudby Afriky, Tibetu, súfijských dervišů, kečaku z Bali atd.  

16. prosince 2008: Zázrak lidského hlasu 

Alikvotní zpěv jako náprava rozladěných buněk a tkání. Nemoc je jen špatná písnička.

 

P. S.: Vážení, je jasné, že pokud jste mne ještě nezažili !naživo“, nemůžete vědět, že jsem v tom, co dělám, moc dobrej. Asi jeden z vůbec nejlepších. Samozřejmě, zatím nemáte s čím porovnat: garantuji vám ale, že na konci každého toho večera budete, alespoň co se týká toho, co jste si dosud mysleli, že víte o hudbě, jiní lidé. Nenechte si tuhle šanci ujít a přijďte si poslechnout (mne i unikátní hudbu). Odejdete zářící… právě tak, jako mi napsala jedna nadšená účastnice jednoho takového večera s hudbou a vyprávěním o ní:

 

Dobrý den pane Marek, chci Vám poděkovat za vydařený večer. Jako správná ženská jsem  byla na Vás zvědavá, jak na mě budete působit „naživo“. Inu, působil jste sakra dobře. Zkouším občas pozorovat  aury, a včera v čajovně jsme tedy měla pokoukáníčko: vy jste zářil, i pár lidí v publiku. Děkuji.