Reklama
 
Blog | Vlastimil Marek

Hudební a hlasové MEDITACE

Dva večery plné unikátních hudebních ukázek, praktických rad, ale i třeskutých (nebo alespoň nečekaných) odpovědí na případné správné otázky v podání alternativního hudebníka, spisovatele a duchovního učitele, a jedna sobota plná praktického hraní (večer pak bude společný koncert).

 

Ojedinělá příležitost pro všechny (z Prahy a okolí), které zajímá „jiná“ hudba, chtějí se dovědět, co to je alikvotní zpěv (případně se jej naučit), nebo mají doma tibetskou mísu a netuší, co s ní: dozví se, na živo, co o mísách, hudbě, hlasu a zvuku nevěděli, a uslyší, co netušili.

 

 „Když Tě člověk zažije "na živo", je Tvoje energie úplně jiná než v tom, co píšeš. Na živo bych Tě přirovnala k vodě, která má obrovskou sílu, ale zároveň měkkost, přestože je měkká, tvaruje říční koryta a ohlazuje balvany. Nebo ke kytce, jejíž kořínky prorostou do skály a výsledkem je květ. To působení je jemné, možná hned nerozpoznatelné, ale něco je navždy jinak, když Tě člověk potká,“ napsala čtenářka, která mne ovšem zažila v rámci jednoho víkendového semináře. Zkusíte to taky?  

Reklama

12. února a 12. března (vždy od 19:30)

a v sobotu 11. dubna (10:00 – 18:00, od 20:00 koncert)

(absolvovat vše je nejlepší, ale není podmínkou)

 

Klub Rybanaruby, Mánesova 87 (poblíž stanice metra Jiřího z Poděbrad)

viz www.rybanaruby.cz

 

Pokud rozešlete svým přátelům a těm, o kterých si myslíte, že by je právě tohle mohlo zajímat, odkaz na tuto pozvánku, budu velmi rád (a garantuji vám, že poté i oni).