Reklama
 
Blog | Vlastimil Marek

Léto 09 (a upozornění)

Letos se můžeme v rámci intenzivní letní dovolené, plné jiné hudby, meditací a alikvotního zpěvu, setkat ve Frýdku Místku (po dvou dnech uvádění festivalu tiché hudby Ztišení povedu celodenní seminář, tibetské mísy, alikvotní zpěv, hudba jinak atd.), pak se na čtyři dny plné hudby, zpěvu a procházek setkáme v krásné krajině severovýchodních Čech ve Zdoňově (Adršpašsko), pětidenní seminář dostane čas a prostor v Beskydách na chatě Kamenitý, koncem srpna povedu intenzivní víkend ve mlýně Tuněchody v západních Čechách a tři závěrečné dny v budově DDM ve vesničce Jasení u Jablunkova. Upozornění na konci textu.

 4. – 6. 7. Festival Ztišení, Frýdek Místek (Sokolík)

V sobotu a v neděli budu uvádět festival, v pondělí povedu celodenní seminář. Organizátorem akce je Spolek přátel Frýdku Místku o.s. www.pratelefm.org. Srdečně zve předseda Ing. Petr Železník a koordinátor Jiří Metelka, tel. 608 224560, vstupné : 300,- Kč oba dny, jednodenní  200,- Kč, seminář 300,- 

8. 7. od 18hod  12. 7.  do 14hod Zdoňov (Adršpach)

Reklama

Cena : 3000,- Kč včetně ubytování a stravy, studenti 2200,-Kč, ubytování: buď v chatě nebo ve stanu, s sebou: bubny, tibetské mísy, didžeridu, hlasivky atd., spacák, dobré boty a oblečení do přírody.

Přihlášky a letáčky: Petr Kohl, Topolská 742, 53705 Chrudim, tel. 469 632 937; chata 491 421 381; mobil 724 003 490, e-mail: [email protected]  

 

 20.7. – 25.7.2009 v Beskydách, chata Kamenitý (www.chatakamenity.cz)

soukromé ubytování v panenské přírodě, příjezd autem k chatě z obec Košařiska, Jablunkovsko, Beskydy, ubytování 20.7. od 15 hod, oficiální zahájení večeří v 18:00 h, ukončení obědem 25.7. ve 12:30 hod. cena s plnou penzí 3900,- (domácí vegetariánská kuchyně).

přihlášky  a letáčky na e-mail: [email protected], tel: 608 72 88 77 (Andrea)

 

 21. – 23. 8. Tuněchody, mlýn (15 km za Stříbrem)

informace na tel. 374 631 056, nebo na  www.molen.cz

 

 28. – 31. 8. Jasení u Jablunkova,

povedu poslední tři dny, ale program je na celý týden, informace, letáčky a přihlášky Karel, 775261908, [email protected]

 

 

Upozornění:

Poprvé se mi také podařilo, že na všech svých akcích a přednáškách už budu moci prodávat své poslední knihy! Nakladatelé jsou líní nebo naježení (autor, zvláště tak pilný, je vlastně obtěžuje), a tak jsem si loni začal své knihy vydávat sám. Dočkal jsem se možnosti poslat svou knihu v domluveném formátu e-mailem, a za 14 dnů si vyzvednout v malé ale šikovné tiskárně hotovou knihu, která je navíc levnější (také o nesmyslně vysokou distribuční přirážku).

Budu tak mít s sebou na svých přednáškách v rámci Světového týdne respektu k porodu v kině Perštýn 21. a 22. května, ale i na Esoterice na výstavišti následující sobotu a neděli, ale i na všech seminářích, jak starší knihu (která teprve teď začíná být populární) Každá maminka je Mozart , tak knihu fejetonů o praktické duchovnosti Trhlina  v realitě, a také druhé, opravené vydání již vyprodané knihy Meditace: cesta ke štěstí a zdraví (návod na použití člověka).

Upozorňuji, že knihy nejsou v běžné distribuci (jednak pro zlodějský rabat distributorů, a druhak protože knihkupci jsou také často líní, a protože nemám IČO a museli by psát jiný papír, ode mne knihu nechtějí vzít), takže si o ně napište přímo mně a nějak to vymyslíme.

Některá města to vyřešila tak, že vyslala (nebo vyšlou) jednu šikovnou řidičku, a ta se u mne pro knihy staví (a ještě si díky slevě již tak laciných knih zaplatí benzín).

Loni se mi navíc podařilo natočit  a soukromě vydat na CD koncert na tibetské mísy a steel drum (v poslední skladbě pak všichni zpíváme alikvoty) ve zvukově dokonalém prostoru kostela v Klatovech s názvem Každý zvuk je hudba. I toto CD (s hudbou, která povznáší mysl, kultivuje duši a léčí tělo) mám doma v regálech, stačí se jen ozvat.

A ještě víc než kdy jindy platí, že nejlepší reklama je ta lidsky sdílená: pokud se vám některá kniha líbí, řekněte to přátelům a kamarádkám, napište o tom v e-mailu všem známým, posílejte esemesky.